Guest kubov Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 po pszeszukaniu forum nie znlazlem podobnego topicu wiedz zaczynam nowy Witam! wpadlem dzis na pomysl nabycia maski przeciwgazowej. Chcialem sie w niej strzelac ale pszyszlo mi do glowy ze full metal beretta moze przebic szybke w tej masce http://allegro.pl/show_item.php?item=64228565 i zastanawiem sie czy nie wymienic szkiel na takie 1 cm z pleksi a pytanie brzymi czy taka operacja ma w ogóle jakis sens?? Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Troche juz o tym było... nie chce mi się szukać linka... Szybki o grubości 1cm tam raczej nie wsadzisz- łapki nie obejmą. 3mm jeszce by się pewnie dało. Czy chcesz w tej masce biegać dla klimatu, oszczędności czy od tak dla jaj? Szybko Ci się znudzi- to tałatajstwo nie dość że utrudnia celowanie, jest gorące i ciężko się w tym oddycha. Jeśli koniecznie chcesz maske p. gaz ludzie chwalą angielskie. Jesli nie masz kasy- zainwestuj w okulary uvex x-one. Quote Link to post Share on other sites
Guest kubov Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 aha jabym sobie wniej biegal dla klimatu bo kupuje angielski mudour przeciwchemiczny i fajnie my wygldala. A google mam tzw. Rolniki ale te lepsze Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Przemyśl wszystko jeszcze raz, dobrze, czy chcesz biegać w ruchomej sauądnie forum a znajdziesz dużo materiałów na ten temat- zapewniam że są- sam kiedyś szukałem ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts