StachuM Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 siema ! :) mam urwana kolbe od cm 028b i jedno "koleczko" na którym się mocuje kolbe da rade to naprawic ? PS. Nie mam zamiaru oddawac do jakiegos sklepu żeby naprawili bo najbliższy mam 300 km ode mnie :P Quote Link to post Share on other sites
mowe22 Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Daj foto Quote Link to post Share on other sites
StachuM Posted May 25, 2016 Author Report Share Posted May 25, 2016 to jest z internetu bo nie mam jak zrobic ale nie ma tego jednego koleczka i kolby http://www34.zippyshare.com/v/yeqKb07c/file.html tu masz link pobierz sobie zdj . Quote Link to post Share on other sites
mowe22 Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Wiem jak wygląda 0.28b Jak ktoś ma Ci pomóc jak nie wie jak wygląda uszkodzenie... Quote Link to post Share on other sites
StachuM Posted May 25, 2016 Author Report Share Posted May 25, 2016 http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/714544 chce kupic ta replike i nie wiem czy kolbe da rade zamocowac od nowa jak kupie i gdzie to kolko od mnocowania znajsc ?> Kolego, staraj się pisać bardziej starannie - wymagamy tu poprawnej polszczyzny. Między innymi używania znaków interpunkcyjnych. Jeśli więc nie będziesz w stanie poświęcić chwili by skupić się nad napisaniem posta, to nie dziw się, że nikt nie będzie jej chciał poświęcić na rozwiązanie Twojego problemu. Szmeru Quote Link to post Share on other sites
mowe22 Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Znaleźć nie "znajść" Z twojej wypowiedzi rozumiem że nie posiadasz repliki, tylko chcesz kupić tą z ogłoszenia Da to radę naprawić Możesz przymocowac kolbę ponownie przy pomocy śruby, o ile body nie jest uszkodzone. Cm028 ma plasticzany korpus więc nie licz na jakąś cudowną wytrzymałość. Jeśli replika ma ponad 8k przebiegu, sugeruje od razu zakupić nowy tłok i nałożyć nowe smary. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts