nipto Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Ello. Kupiłem Peltor Sporttac i chciałbym je podłączyć do Baofenga. Słuchawki mają wtyk J22 a radio jak wiadomo Kenwooda. Po drodze musi być jeszcze mikrofon i przycisk ptt. Czy ktoś jest mi w stanie polecić sprawdzony patent na spięcie wszystkiego razem?? Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Sporttac ma raczej gniazdo a nie wtyk. Najlepszym wyjsciem jest mikrofonogłośsnik pasujący do kenwooda z gniazdem na słuchawkę (zwykle jack 3.5 mm czyli j22) i kabelek z takimiż jackami z obu stron o ile nie ma go w zestawie ze słuchawkami. Quote Link to post Share on other sites
nipto Posted May 26, 2016 Author Report Share Posted May 26, 2016 Tak, chodziło mi o gniazdo J22. W zestawie nie było żadnych kabli. Można dokupić przewód J22-jack 3,5 do podłączenia np mp3 playera więc teoretycznie jest to rozwiązanie do ogarnięcia. Dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts