wściekły królik Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Witam, tak jak w temacie. Jeśli za długo ładuję granaty gazem to zamiast strzału następuje zerwanie się granatu z pzura. Problem polega na tym, że za długo to już 2 sekundy ładowania. A z tego co czytałem w temacie o samym granatniku niektórzy stosują w nim także CO2. Czy ma ktoś na to jakiś sposób? Problem ten występuje na wszystkich 3 granatach, granatnik kupiłem używany ale w stanie nowego. I pytanie numer 2, po co w środku granatów są te kulki? Z tego co zauważyłem nic nie zmieniają gdyż w jednym z granatów był komplet w drugim 3 a w trzecim granacie tylko 1 kulka a wszystkie strzelają. Z góry dziękuję za pomoc. Przeniosłem do "Problemy i serwis". /Otto Quote Link to post Share on other sites
ShadowPL Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Witam Problem rozwiązany? Bo mam podobny Witam Problem rozwiązany? Bo mam podobny Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted June 12, 2016 Author Report Share Posted June 12, 2016 Tak, trzeba było dokupić kulki łożyskowe 4mm aby w każdym granacie był ich komplet czyli po 4 kulki. Quote Link to post Share on other sites
ShadowPL Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Tylko to bylo przyczyną? Czy szlifowałeś gniazdo pod haczyk przytrzymujący granat w gnieździe? Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 Tylko brak kuleczek, granaty się przed zbiciem spłonki nie zrywają, spust trzeba szybko energicznie ściągać a po strzale granaty schodzą z zaczepu ale teraz to dla mnie bardziej plus bo nie trzeba się męczyć ze zwalniaczem. Quote Link to post Share on other sites
ShadowPL Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Ok dzieki za info mojego odesłałem na reklamacjie bo miał juz spiłowanego pazura od przytrzymywania granatów I to jest chyba problem. Serwis sie teraz wypowie. Quote Link to post Share on other sites
ShadowPL Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 A zapomniałem serwis coś pokombinował i granatnik chodzi jak marzenie. Chyba było coś fabrycznie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts