KodzaK Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Hej hej hej Chciał bym aby ktoś mi pomógł w wyborze snajperki. Interesują mnie repliki WELL MB-XX. Przeznaczenie repliki? z początku będzie to dosłowna zabawa w stoku, tuning przejdzie jednak z powodów finansowych, tuning ten będzie się odbywać stopniowo co miesiąc lub co dwa jakaś część ( docelowo ma się zatrzymać na 550FPS). Który model MB będzie najlepszy jako Baza i już w stoku będzie miało jako takie osiągi. Nie ukrywam że wizualnie podobają mi się właśnie MB-01 :) Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Osobiście odradzam repliki firmy WELL. Z resztą nie tylko ja. Każdy kto ją trzymał w ręku odnosi wrażenie, że jest zrobiona z jakiego gównolitu... Miałem MB01 zakupionego pod Mancrafta. Uważam, że replika kompletnie nie nadaje się do tuningów mocowych. Quote Link to post Share on other sites
KodzaK Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Osobiście odradzam repliki firmy WELL. Z resztą nie tylko ja. Każdy kto ją trzymał w ręku odnosi wrażenie, że jest zrobiona z jakiego gównolitu... Miałem MB01 zakupionego pod Mancrafta. Uważam, że replika kompletnie nie nadaje się do tuningów mocowych. to Co innego polecasz? Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Osobiście polecam forum Karabiny wyborowe i tam przejrzenie całości ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts