reklamy2209 Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 (edited) Witam, Jestem nowym posiadaczem nie używanego Taurusa pt 24/7 jest to moja pierwsza replika. Problem polega na tym iż spust jest luźny i po przeładowaniu kulka jest w lufie bo widzę przez otwarty zamek tylko spust jest luźny i po naciśnięciu do końca nic się nie dzieje lecz gdy wezmę go po przeładowaniu naceluje w niebo troszeczkę nacisnę spust i upuszczę na cel to przy naciśnięciu elegancko wystrzeli. Podkreślam że dzisiaj go kupiłem i jedynie co zdejmowałem zamek zgodnie z instrukcja. Cały magazynek mogę wystrzelać tylko muszę go przeładowywać i lekko naciskać spust celując w niebo a następnie już mogę celować w co chce nawet w nogi i jak nacisnę mocniej to wystrzeli że mi krzesło skórzane od kompa na wylot przedziurawił... Mam aparat, olej wazelinowy i klucze śrubokręty. Tylko boję się go rozkręcać ponieważ zupełnie się nie znam na broni. Podejrzewam że coś się tam musiało poluzować albo spaść z jakieś zapadki.Możliwe to jest iż nie ma smarowania bo jeżeli produkt jest z może 2006 roku to 10 lat leżał w magazynie i wymaga jakiś kropelek ? Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo dziękuje za pomoc :icon_smile: Edited July 6, 2016 by reklamy2209 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts