cookie4 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Na polskich sklepach znajduje niewiele a chciałbym grać na dłuższy dystans. Z tego powodu jako osoba grająca w asg ale nie za bardzo znająca się na częściach pytam gdzie i jakie części pod tuning well mb4407. Następujący problem mam z znalezieniem: chyba to jest głowica cylindra tłok prowadnica sprężyny zestaw spustowy Znalazłem na razie (Hopup oryginalnie jest bardzo dobry, więc nie szukam), lufa, i tu pytanie czy 6,01 to przesada, gumka hop up, cylinder i prowadnica kulek (w mb44xx kulki nie są w magazynku bezpośrednio tam gdzie będą wystrzeliwane. Dodatkowo jaka sprężyna, bo mam wrażenie że m170 może być za mocna. To chyba wszystko co potrzebuje? Wybaczcie ale grałem aegiem na granicach jego zasięgu, więc przesiadłem się na snajperkę i teraz zwiększam zasięg. Ponowie pytanie dla upewnienia, proszę o linki do zaufanych sklepów z takimi częściami itp, a właściwie to jakakolwiek wskazówka jak te części znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
Ghost76 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 https://www.airsoftarmory.pl/pl/p/AirsoftPro-wzmocniony-zespol-spustu-CNC-do-TM-AWS-i-Well-MB44xx/1272 godne polecenia sam używam od niedawna w swojej MB4411 plus jeszcze jakaś precka do ~200zł i sprzęt bardzo celny i zasięg daleki. POZDRAWIAM! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts