dresu Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Panowie orientuje się gdzie mogę kupić maga na GG do Glocka 17 KWA GBB? Quote Link to post Share on other sites
Badpixel Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Udało Ci się znaleźć takie magazynki? Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Odkopię, szukam samych szczęk do maga, znalazłem za granicą jednak w Polsce ani widu ani słychu. Czy ktoś może jednak jest lepiej zorientowany ode mnie w ofercie sklepów bądź sam ma takie szczęki na zbyciu, np z uszkodzonego magazynka? Quote Link to post Share on other sites
mjp Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Odkopię i podłączę się do tematu: Jestem szczęśliwym posiadaczem glocka 17 Gbb od kwa i od dłuższego czasu, nie mogę znaleźć w żadnym sklepie (ani polskim, ani zagranicznym) nowych magazynków. Może ktoś jest lepiej zorientowany i poleci jakiś sklep ze starociami, albo wie który z obecnie dostępnych magów do g17 jest kompatybilny z kwa/ksc? pozdro! Quote Link to post Share on other sites
BartekWdw Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Podłączam się i ja - taka sama sprawa Glock 17 od KWA kupiony w 2013 roku - po 7 latach w szafie działa wszystko jak należy - poza syczącym magazynkiem. Czy komuś może udało się dostać gdzieś nowe magazynki, które pasują? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts