masterazr Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 masterazr - zdjęciemasterazr 12:46, 27-08-2016 Hej, Mam wielką prośbę o info co to za plecak ze zdjęcia: http://i.imgur.com/q4r9v3j.jpg Zdjecie sprzętu gryncek1, napisałem do niego w tej sprawie ale nie wiem czy odpisze. Potrzebuję czegoś do EDC na codzień, myślicie że nadaje się? Z góry dzięki za info! Pzdr, masterazr Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Camelbak HAWG desert 3c Quote Link to post Share on other sites
masterazr Posted August 27, 2016 Author Report Share Posted August 27, 2016 Dzięki, trochę drogi :/ Kojarzysz coś podobnego bez systemu hydracyjnego do noszenia na codzień? Chodzi mi o krój Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 W tym rozmiarze najtańsze co ma sens to wisport sparrow 20l. Pytanie co dla ciebie jest 'za drogie' . Plecaki do ok 150 pln to 99% ta sama chińszczyzna z maty ryżowej i nie znam nikogo kto jest z tego zadowolony poza handlarzem który to pcha do klienta. Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Popieram przedmówcę. Sparrow jest bardzo OK, a pchanie kasy w tani paździerz się per saldo nie opłaca. Mam Sparrowa od 3 lat chyba i nic się z nim nie dzieje mimo Quote Link to post Share on other sites
masterazr Posted August 27, 2016 Author Report Share Posted August 27, 2016 Wszędzie ludzie piszą o tym Sparrow, podjadę i sprawdzę w najbliższym czasie jak na plecach wygląda. Cena do zaakceptowania to jakieś 200 zł ale z tego co widziałem może uda się go kupić Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts