Ipon20121 Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 (edited) Witam, tak jak w temacie, posiadam Glocka 17 od WE na CO2, który nie działa prawidłowo, otóż pierwszy strzał cofa zamek tak jak należy, ale następny cofa go o jakieś 2 cm, czasami cofa go tak słabo, że nawet nie załaduje następnej kulki. Co ciekawe, po odłożeniu repliki na parę minut pierwszy strzał znowu cofa zamek prawidłowo, a następne już nie. Problem pojawił się po rozebraniu go gdy chciałem sprawdzić stan gumki hop up. Przeczyściłem wtedy lufę wewnętrzną i samą gumkę, po czym złożyłem z powrotem i postanowiłem sprawdzić czy wszystko działa. Kulki teraz lecą bardzo nisko, a zamek cofa się o max 2 cm. Czasami po cofnięciu o 2 cm blokuje się w tym położeniu ( zaznaczam, że zamek nawet nie dosięga do dźwigni blokującej i zwalniającej zamek). Co mogłem zepsuć? Możecie mi podpowiedzieć co jest sprawcą tej usterki? Może źle coś złożyłem ? Jest to możliwe, bo w ASG jestem jeszcze zielony. Proszę o porady. Edited September 10, 2016 by Ipon20121 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts