johan1998 Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 Siemaneczko, mam taki mały problem.. ponieważ zakupiłem niedawno kask emersona i posiadając słuchawki aktywne chciałbym je w jakiś tani sposób przyczepić do kasku... lub pod kaskiem... nie mam kasy na te montaże za 100 zł... Znacie jakiś kompletnie domowy lub baardzo tani sposób bym mógł używać słuchawek oraz kasku? Pozdro! :D Quote Link to post Share on other sites
johan1998 Posted October 2, 2016 Author Report Share Posted October 2, 2016 Temat uważam że może być do zamknięcia, ostatecznie zdecydowałem się kupić oryginalny montaż... stówa poszła ale jest okej... jeśli chodzi o zainteresowanych tanim montażem to można dokleić butaprenem rzep do słuchawek a następnie rzepem do hełmu/kasku. Aby przylegały do ucha należy ścisnąć je paskami od kasku/hełmu.. więc izi.. ja się jednak zdecydowałem na montaż.. jak wspomniałem temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts