kamilasssss Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Witam, w augu a3 firmy jg mam włozoną sprezynę m135, oczywiscie inne czesci tez wymienione, po wymianie sprezyny chrono pokazuje mi 380fps, dodam iz szczelnosc cylinder/tłok/dysza strzykawka na 100%. Nie wiem gdzie ucieka mi te powietrze, czy gearbox siedzi krzywo, czy komora hop up nie styka sie z gearboxem jak trzeba? poprzednio siedziała sprezyna m130 i bylo 470fps, wymieniłem tylko sprezynę. Moze ktos podzieli sie swoimi doswiadczeniami? dodam ze wkladałem i wyjmowałem gearbox z 4 razy, dociskałem i nic. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Pewnie odskakuje ci gearbox i powoduje nieszczelnosc. W augach najwiekszy problem to mocowanie gearboxa w body. Poczytaj w temacie o augach JG zamiast zakladac nowy temat ... Quote Link to post Share on other sites
kamilasssss Posted September 30, 2016 Author Report Share Posted September 30, 2016 temat do zamkniecia, przyczyna błacha. Okazało sie że kupiona przeze mnie sprezyna m135 element nie była m135 tylko pewnie m115, bledne oznaczenie sprzedawcy na pudełku. Ale chociaż auga doszczelniłem na tip top ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts