kenobi Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Witam i z góry przepraszam za małego double'a. Jak w temacie, mam problem z repliką Cymy 032A. Strzela 2 kulkami na singlu, efekt tego jest takie że lecą dużo słabiej niż powinny ( co wynika z opinii i testów innych użytkowników). Kolejną ciekawostka jest to że gdy testowałem strzelanie bez maga, poprzez wsypanie kulek do komory i strzelanie odwróconą repliką, efekt nie występował. Replika strzelała normalnie. Jak pisałem replika jest nowa zakupiona na Gunfire.pl zamówiona i wymieniona (przez serwis) została gumka Hop-up na zieloną od G&G. Czy zdarzyło się już komuś, ze serwis GF dał ciała? Myślę nad rozebraniem repliki i złożeniu komory hop-up jeszcze raz. Na samym serwisie GF się zawiodłem. Wraz z repliką otrzymałem od nich kartę przeglądu zerowego itd, tam wszystko pięknie cacy a tu takie coś.. Luz w Komorze musi być za duży skoro kulki pod siłą sprężyny magazynka wciskają się po dwie na raz. Jak moge zlikwidować ten luz? Trochę nie wdzi mi się wysyłanie repliki z powrotem do ich serwisu, chyba ze operacja wymaga dośc dużego doświadczenia wtedy odpuszczę. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
kenobi Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 NIe mogłem edytować więc pisze 2 post. Problem został zdiagnozowany. dysza w trakcie strzelania na single'u nie wraca do położenia w którym powinna zamykać komorę hop-up. Na auto działa raczej normalnie, czasem tylko nie zamknie komory. Bez wysłania na gwarancję raczej się nie obejdzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts