PlanB Posted October 18, 2016 Report Share Posted October 18, 2016 Witam. Tak jak w temacie. Aby bardziej zobrazować problem wstawiam film. Tak jak widać na filmie, najczęściej strzela raz po czym spust nie odbija. Gdy spust robi się miękki, po wyjęciu magazynka słychać jakieś "pyknięcie". A na końcu widać, że przy odkładaniu doszło do samostrzału. Replika przesmarowana smaren Abbey LT2. Pytanie, co to może być, co trzeba ew. wymienić? Nie posiadam gwarancji także jedynie mogę ją naprawić we własnym zakresie. Czekam na odp. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
xxdawidosx Posted September 23, 2018 Report Share Posted September 23, 2018 Mam bardzo podobny problem,a mianowicie po przeładowaniu ściągam spust i nic się nie dzieje. Ale znalazłem sposób jak z niego strzelać! ;D wystarczy przywalić w tylną czesć zamka jak w kurek w rewolwerze Na pewno nie pomoże to w rozwiązaniu problemu ale może chociaż więcej odpowiedzi wpłynie video-1537687456.mp4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts