Donker Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Dobry mam problem, kupiłem ładowarkę Redox Delta i LiPo 7.4 2300 Oddałem ja tacie, bo się bardziej zna. Przeczytał instrukcje i ustawił ładowarkę na 2200. Po chwili ekran ładowarki zaczął migać, a zmień samej umościć się zapach spalenizny. Co robic? Na gwarancje czy my cos zepsulismy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Stawiam na zasilacz. Jeżeli masz opcję sprawdź na zewnętrznym zasilaczu. Quote Link to post Share on other sites
Donker Posted November 18, 2016 Author Report Share Posted November 18, 2016 Raczej nie mam zasilacza, ale ładowarka jest nowa, gwarancja to obejmuje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Może konrektniej napisz co ustawił tata, co robił, jak to podłaczył i co było na wyświetlaczu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts