pener25 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Witam, tak jak w temacie. Kupiłem uszkodzonego klocka od kwa z metalowym zamkiem i lufą jako uszkodzonego, z zamiarem przełożenia ich do mojego ksc. Kiedy podmieniłem cały zamek z lufą zaczeło się syfonowanie i strzelanie serią po 3. Poprzekładałem wszystko z zamka i lufy, ale nic nie dało.Myślałem, że po wymianie prowadnicy ze sprężynką na wzmocnione metalowę będzie wszystko ok, ale dziś doszła, zmieniłem i dalej to samo, z tym że teraz jest jeszcze gorzej... Prowadnica po przeładowaniu i strzale spada z prowadnicy i blokuje się na lufie (chyba dobrze opisałem, mogę wstawić zdjęcia) i zamek się zacina, ani go przeładować, ani zdjąć zamek (dopiero mocne postukanie w zamek pomaga, chyba wtedy prowadnica wskakuje na swoje miejsce). Jak ktoś miał podobny problem lub wie o co chodzi proszę o kontakt na PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts