Kompas_BP Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Witam Panie i panowie zakupiłem ostatnio replikę AEG M4 CQR mod2 firmy KWA w celu rozebrania na części bo potrzebowałem samego gb. Po rozłożeniu repliki okazało się, że gb 2gx nie ma żadnych oznaczeń... I stąd moje pytanie. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem ? Czy jest to napewno gb 2gx ? Zdjęcie: https://zapodaj.net/40e4df49f40f3.jpg.html Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Tak, jest to 2gx Quote Link to post Share on other sites
Kompas_BP Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 Tak, jest to 2gx mógłbyś mi powiedzieć jak to rozpoznać ? tak żebym wiedział na przyszłość :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Zapamiętaj po prostu jak twój gb wygląda. Nie ma podobnego. Jedyny gb który wyglada deczko podobnie to jg wzmocniony. Nie mniej jednak ma mniejsze łożyska i inną fakturę powierzchni. Quote Link to post Share on other sites
Kompas_BP Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 Zapamiętaj po prostu jak twój gb wygląda. Nie ma podobnego. Jedyny gb który wyglada deczko podobnie to jg wzmocniony. Nie mniej jednak ma mniejsze łożyska i inną fakturę powierzchni. Ok super !!! dziękuję za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts