kopcer00 Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Witam, chciałbym się poradzić (może ktoś był w podobnej sytuacji). Mianowicie włożyłem GB do mp5 i niby wszystko strzela jak trzeba, ale kulki nie docierają do komory hop siupa, spowodowane jest to za długą dyszą, milimetr może dwa. Co w takim przypadku? Dysza niby niedroga sprawa, ale nie chce babrać się w rozkładanie tego pechowego GB. Tutaj pytanie, czy dyszę (Plastikowa) moża podpiłować około 2 milimetrów bez specjalnych strat na szczlności? Pozdrawiam. PS: Szukałem podobnych tematów na forum ale nic nie znalazłem Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Wymień ją na inną, krótszą. Spiłowanie 2 mm nie da ci zadowalających rezultatów. Quote Link to post Share on other sites
kopcer00 Posted December 15, 2016 Author Report Share Posted December 15, 2016 Dziękuje za pomoc kolego. Życzę miłego dnia i pozdrawiam! :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts