mikipod Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Witam Szukając idealnej Mki wybór padł na King Arms - świetne body z działającym bolt catchem i biciami colta. Udało mi się dorwać kompletną wydmuszkę, teraz pozostaje mi poskładanie reszty. Chcę osiągnąć 450fps przy możliwie dużym rofie. Oto co już mam/zaplanowałem. szkielet King Arms łożyska E&L 9mm głowica cylindra SHS podwójnie uczelniona z sorbopadem cylinder SHS typ 1 dysza modify uszczelniona zębatki ??? silnik A&K High Torque sprężyna Guarder M130 tłok ??? głowica tłoka SHS POM łożyskowana płytka selektora potrzebna przy ascu? lufa precyzyjna 363mm Modify hybrid gumka Modify hybrid komora hop up King Arms kable nieskooporowe modelarskie Co dobrać do tego lub co muszę zmienić? Części które już mam dostałem z repliką i wolałbym, żeby zostały. Z gearboxa nie mam absolutnie nic, więc potrzebuję praktycznie wszystkiego, co jeszcze jest mi potrzebne? Spust? jakiś antireversal chyba mam metalowy, mam też trochę zębatek, dwie KA i reszta no name. Ma być zrobiona porządnie, jeśli coś trzeba wymienić od razu to to zrobię. Zależy mi na bolt catchu, więc niestety mblock odpada, szkielet KA to wytrzyma? Czy może kupić inny który będzie pasować z działającym bolt catchem? Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts