Smasherino Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Hej, mam problem z szybkoładowarką, otóż blokuje się i nie mogę naładować magazynka, sprawa wygląda tak, że prawie zawsze pierwsza kulka wpada do tej "szyjki" ,a druga blokuje się w tym miejscu które jest na dodanym zdjęciu przez co pozostałe nie mogą wlecieć do tej "szyjki" , ładowarka ma pojemność 150 kulek. Zdjęcie: http://www.fotosik.pl/zdjecie/fa245512b6b78360 Quote Link to post Share on other sites
Spirol Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Zakup z aliexpress? Jeśli tak to mam te same ale jakoś kulki zlatują. Ciulowato ale zlatują. Masz dwie opcje: 1. wywalasz grata i kupujesz inną sztukę 2. rozkręcasz i sprawdzasz czy gdzieś nie ma przetrysków blokujących kulki, usuwasz, składasz i cieszysz się działającą szybkoładowarką. Nawet jeśli coś nie wyjdzie to i tak podejmiesz próbę mogącą zakończyć się sukcesem. Masz 50% szans na powodzenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts