Czapelusz Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Witam, mam zamiar zamontować nową sprężynę (M210 , jaki konkretny model byście mi polecili) do mojej repliki (http://gunfire.pl/product-pol-1152210546-Replika-karabinka-GC16-MOD0-A1-DST-tan.html), chciał bym się zapytać jaki powinienem dobrać silnik, gumkę hop-up itp. Z góry dziekuję Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Sprężyna Guarder, gumkę zostaw zieloną G&G o ile jest wszystko z nią w porządku. Silnika nie wymieniaj, dopóki nie padnie. Jeżeli jest bez neodymow to na kilka strzelań może wystarczy. Zwróć uwagę czy dysza jest uszczelniona, jeżeli nie to zainwestuj w SHS. Miej świadomość, że repliki G&G sa co do zasady bezproblemowe... dopóki nie zaczniesz w nich grzebać. Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Poczytaj sobie więcej tematów o zwiększaniiu mocy repliki bo głupoty piszesz. Podejrzewam że nawet nie masz pojęcia co to za sprężyna M210 bo nikt takiej nie używa. Jak masz dużo kasy możesz wymienić dosłownie wszystko co w środku i wydaj na budżetowe g&g 2000 zł aby mieć moc która i tak nie nadaje się do repliki szturmowej. Admin zaraz pewnie zamknie temat. Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 On pewnie chciał napisać m120:) Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
DuNaL Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 M210 to niecałe 700 fps a ty chcesz to do szturmówki wsadzić Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts