magik64 Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 (edited) Witam, posiadam replikę wspomnianą w temacie, czyli M24 od snow wolfa (sw-04) trochę już ją zrobiłem i chciałbym żebyście podpowiedzieli co tam jeszcze można zdziałać. Wymienione: Lufa na Madbull Python 6.03 jakieś 5cm dłuższa od stokowej i na to tłumik Komora pdi z gumką czarną systemy Tłok, cylinder, dysza, prowadnica sprężyny od airsoftpro Spust wzmocniony airsoftpro Sprężyna 150 airsoftpro Stabilizatory lufy zrobilem sam nawijając ciasno papier na lufę wewnętrzna Najpierw była komora airsoftpro i wyszło 550fps, zmieniłem na pdi i jest 615fps :icon_wink: zespolu cylindra nie zmieniałem bo airsoftpro jest szczelny na strzykawkę. Co jeszcze zmienić? Jakieś propozycje co do poprawienia kultury i może mocy bez wiekszej sprężyny? Jest sens zmieniac lufe na 6,02 albo 6,01? Pozdrawiam Edited March 15, 2017 by magik64 Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Jest sens zmienić lufę na pdi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts