Wonsz_rzeczny Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Witam! Jestem tu nowy i chciałem prosić o pomoc w sprawie repliki. Problem polega na tym, że znajomy chce sprzedać replikę,lecz nie ma o niej żadnych dokładnych informacji( zgubił co było do zgubienia). Jedyne czego się dowiedziałem to: -ok 3/4 lata -raz używana(właściciel się znudził) -składana na zamówienie na starych militariach( tutaj nie jestem pewny tej informacji) -koszt ok 1000/1200 zł https://gunfire.pl/p...u-BI-5381M.html Znalazłem Podobną replikę od BOYI,lecz to tyle co mogę sam powiedzieć o replice Z góry dziekuje za pomoc ! Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 (edited) Body jest plastik czy metal? Wydaje mi się że to bedzie m4 od Colt-a Edited March 19, 2017 by HUGO_HUGO Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Pokaż flaki, komorę hopka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts