Xeri Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Witam, Potrzebuje pomocy w wyborze repliki.Mój budżet to 800 zł, razem z magazynkami, ewentualnym tuningiem itp. Moc najlepiej 400-450 fps. Mam znajomego serwisanta, wiec z lekkim tuningiem nie ma kłopotu. Co do typu repliki cokolwiek tylko nie AK(za dużo tego) lub eMka(nie lubię jet celowników) Uwielbiam wszystko co w systemic bullpup, i co niemieckie/belgijskie/austriackie, lubię też rosyjskie PM-y, takie jak bizon. Z góry proszę o brak komentarzy w stylu "uzbieraj jeszcze 300zł i kup x" albo duzo osob juz pisalo 20 lat temu, idz poczytaj tam a nie zasmiecasz forum. Na razie znalazlem: Mp5 cymy, 630 Aug gfc(29, A1) 530 bez akumulatora SR-3M forcecora(model FC-3m) za 690 z lipo 11v G36 C od JG, za 450 Scar od BOYI za 700 Z góry dziękuje za pomoc, i przepraszam za ewentualne błędy, pisane z tableta. Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Co ma pisanie z tabletu (nie tableta), podobnie jak z telefonu itd. do błędów? Oraz jeszcze nie zacząłeś się strzelać a już planujesz tuning. Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Kup najlepszą replikę na jaka Cię aktualnie stać, atestowaną ochronę oczu i dobre kulki. Te repliki które wymieniłeś są dokładnie opisane na forum więc bez czytania się nie obejdzie bo podejrzewam że nikomu nie będzie się chciało po raz kolejny pisać tego samego. Quote Link to post Share on other sites
Narcyzek Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Widziałem na YouTube opinie rk 02 od Boyi koleś mówił ze jeśli macie wybór AK 0.28 czy rk 02 od boyi to nie ma co się zastanawiać AK jest dobry ale rk 02 niszczy go pod każdym względem . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts