kivoPL Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Witam, mam problem z moją berettą od src (gc104). Wszystko było dobrze aż do piątku. Spakowałem pistolet, kulki i szybko ładowarkę do plecaka, pojechałem po kolegę i pojechaliśmy na pola postrzelać do puszek. Wszystko było okej, raz zmieniłem gaz i wszystko grało. Wróciłem do domu, odłożyłem replikę do szafki. W niedziele nudziło mi się, chciałem postrzelać do puszek więc wyciągam replikę, strzelam i... Oddaje jeden strzał z kulką, później cały czas strzela samym gazem. Po wypięciu i ponownym wpięciu magazynka strzela znowu jedną kulką i dalej gaz.. Cały czas to samo, kapsułę z gazem już wymieniłem i nic.. Dodam też, że.. Jak jest taka dziura w magazynku pod ostatnią kulką (na zdj) to gdy sprężyna podnosi wszystkie kulki do góry to ta kulka która ma zostać wystrzelona nie do końca przylega do tej dziury zdj: Kulka idealnie przylega do dziury tutaj, jak sprężyna jej nie pcha. zdj: No ale tak było od nowości i działało.. Może coś się stało podczas transportu w plecaku ? Bo po dojechaniu do domu już z niej nie strzelałem.. No mówię.. wygląda to tak. Strzelam raz leci normalnie kulka, drugi raz leci gaz i tak cały czas. Wystarczy lekko odpiąć magazynek, nawet go nie wyciągać tylko odpiąć ruszyć z centymetr w dół i spowrotem wpiąć. Rozebrać go jeszcze nie rozbierałem bo nawet nwm jak, gwarancji już niemam bo pudełko od pistoletu służyło mi jako pierwsza tarcza do strzelania.. :icon_confused: Proszę tego nie komentować :icon_mrgreen: Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts