SputnikPL Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 (edited) Cześć, dopiero zaczynam swoją przygodę z ASG. Kończę kompletować umundurowanie i wyposażenie. Chciałbym się za to dowiedzieć w jaki sposób mogę zacząć uczestniczyć w strzelankach. Wiem, że są ekipy, które przyjmują członków, wiem, że są wydarzenia tego typu. Ale czy są jakieś miejsca, gdzie strzelanki są organizowane regularnie lub w ogóle czynne grupy, z którymi można się zgadać? Czy raczej celować w duże wydarzenia? Zwłaszcza chodzi mi o Łódź i okolice. Może jest tu nawet ktoś kto chce wtajemniczyć nowego kolegę. Edited April 19, 2017 by SputnikPL Quote Link to post Share on other sites
furiousman Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Na forum jest działa województwa łódzkiego. Wchodzisz tam. Czytasz temat gdzie jest najbliższa strzelanka i o której. Jeśli jesteś pełnoletni to pasujesz wszystko do torby i jedziesz na miejsce. To nie jest hermetyczne środowisko. Sam jestem z Łodzi i dosyć nowy w ASG. Strzelanki są co weekend. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Dobrym zwyczajem jest zaanonsowanie swojego przybycia poprzez PW do organizatora, ale to już sobie doczytasz w opisie danego spotkania. Powodzenia! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts