Bukol88 Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Witam Jestem tutaj nowy i mam nadzieję, że wybrałem dobre miejsce na ten temat. Jakiś czas temu byłem na strzelance ASG w Dąbrowie Górniczej i spodobało mi się nawet bardzo. Zakupiłem sobie parę dni temu replikę M4 SA-B02 firmy Specna Arms. Pierwsze wrażenie wow super spasowana, ładnie wykonana itd. zakupiłem wczoraj lepszą baterię LI-PO 7.4V 1300mAh bo słyszałem, że te stock-owe są no wiadomo jakie są. Ale do rzeczy. Mieszkam w Chorzowie woj. śląskie, są może tu osoby, które dałyby jakiś namiar na strzelanki, które odbywają się w miarę blisko (niestety jeszcze nie jestem mobilny), jestem początkujący, ale chętnie wciągnę się w temat ASG. Za wszelką pomoc bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Szukaj tu: http://forum.wmasg.pl/forum/44-slaskie/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts