Tomczak64 Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Część mam parę pytań odnośnie repliki L4-PR 6: -jak wygląda kwestia wykonania (materiały )? -jaka jest jakość do ceny (na gunfire teraz kosztuje 900zł)? -czy ma może system szybkiej wymiany sprężyny lub EBB ? -jaką baterię czy da radę przy 11.1V czy jednak 7.4V(lipo) ? -jaka jest długość silnika (mam średni od gfc i chciałbym to tam zamontować)? -jak tam z bechami w stocku? -czy są z nią jakieś problemy? -jaką baterię (wielkość ) zmieści się w atrapie magazynka? -jakie magazynki (tylko w P-mag czy standardowe od M4 też podają ?) -Co polecacie w niej wymienić (liczę na przyzwoity rof i zasięg jak na szturmówkę,chodzi mi o dokładne części mile widziane linki)? -czy nada się jako krótka szturmówka pod Las(wiem że lepsze są karabiny dłuższe lecz preferuje jednak PM i granie na skracanie dystansu) ? Najbardziej liczą się dla mnie opinie/recenzje użytkowników/posiadaczy tej repliki. Sorry za taką nawałnice pytań ale chcę się jak najwięcej do wiedzieć o niej. Możecie polecać inne krótkie karabinki które są warte uwagi (bez kac pdw mp5 ump mp7 mp9 p90 i aks-u i itd.i repliki powyżej 1000zł). Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne jestem dyslektykiem. Link: https://gunfire.pl/product-pol-1152211655-Replika-karabinka… Przepraszam osoby które widziały to na innym forum ale jeszcze nigdzie nie dostałem sadysfakcjonującej mnie odpowiedzi dlatego powielam moje pytania co do tej repliki tutaj. Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts