shepherd85 Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Witam. Chciałbym zapytać bardziej doświadczonych kolegów czy są w stanie określić co to za model i producent broni. Dostałem ją od kolegi z pracy, któremu też została ona sprezentowana. Niestety ma parę uszkodzonych rzeczy i chcę to naprawić aby mieć jakąś broń zapasową (posiadam już AEG'a) lub dla kogoś z naszej drużyny jakby chciał spróbować a nie stać by było go na zakup. Jeżeli będę znał model i producenta to z częściami które by do niego pasowały nie będzie raczej problemu z doborem. Dzięki i pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
shepherd85 Posted July 5, 2017 Author Report Share Posted July 5, 2017 Witam.Chciałbym zapytać bardziej doświadczonych kolegów czy są w stanie określić co to za model i producent broni. Dostałem ją od kolegi z pracy, któremu też została ona sprezentowana. Niestety ma parę uszkodzonych rzeczy i chcę to naprawić aby mieć jakąś broń zapasową (posiadam już AEG'a) lub dla kogoś z naszej drużyny jakby chciał spróbować a nie stać by było go na zakup. Jeżeli będę znał model i producenta to z częściami które by do niego pasowały nie będzie raczej problemu z doborem. Dzięki i pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
zoller Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 to będzie to na 90 % https://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1133190050-Replika-M83A2-Commando-2-1-kg.html Link to post Share on other sites
shepherd85 Posted July 5, 2017 Author Report Share Posted July 5, 2017 Na 100%. Podziękował za pomoc. Można temat zamknąć. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts