Tomson2801 Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Mam problem z magami od m4 . Włożyłem do giety od JG adapter magazynków m4 i mają one duży luz, wchodzą do końca, podają (po wyciągnięciu wylatuje z komory zawsze 8 kulek luzem) ale latają strasznie, są jakieś sposoby żeby usunąć ten problem? Magazynki mam od g&p midy na 130bb dokładnie te: https://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1729 Quote Link to post Share on other sites
congiu Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 (edited) Mam podobny problem z tym adapterem, magi podają, ale mają luz i się ruszają w gnieździe (jakiś noname hicap, lowy boyi, pmagi amoeby). Podobno wystarczy zrobić podkładki z izolki lub obkleić górę maga izolką, lecz ja jeszcze tego nie próbowałem. Jak będę miał chwilę czasu to tak zrobię i opiszę efekty. Edited July 20, 2017 by congiu Quote Link to post Share on other sites
Tomson2801 Posted July 20, 2017 Author Report Share Posted July 20, 2017 Z oklejaniem maga próbowałem - duzo warstw, siedzi w miare ciasno ale dalej ma luzy chyba ze istotne jest w ktorym miejscu sie go okleja zeby dobrze siedział. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts