spyjak Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Witam jakieś cztery dni temu zamówiłem replikę srt-17. Dzisiaj przyszła i jestem ogólnie z niej zadowolony tylko jest jeden problem : kolby nie da się rozłożyć. mógłby mi ktoś wyjaśnic czemu tak się dzieje i jak to naprawić ? Quote Link to post Share on other sites
ReBuzz Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Kolby nie da się rozłożyć. W jakim sensie nie da się rozłożyć jeśli chodzi o to że nie da się jej zdjąć z prowadnicy to pewnie dlatego że ze złej strony ciągniesz. Nie naciskaj tam gdzie kolbę regulujesz ale pociągnij trochę mocniej z drugiej strony przycisku. Quote Link to post Share on other sites
spyjak Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 W jakim sensie nie da się rozłożyć jeśli chodzi o to że nie da się jej zdjąć z prowadnicy to pewnie dlatego że ze złej strony ciągniesz. Nie naciskaj tam gdzie kolbę regulujesz ale pociągnij trochę mocniej z drugiej strony przycisku. dobra problem został rozwiązany. nieważne Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts