Avenged90x Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Witam, Mam taki magazynek http://www.asg.warszawa.pl/airsoft/magazynki/magazynki-low-i-real-cap/p,ares-magazynek-low-cap-do-m4-85-kulek-tw,24439.html do mojej repki kwa cqr1 i strasznie nie podoba mi się jego kolor (taki szary w brąz wchodzący jak w latach 90 sprzęty produkowali). Chcę go pomalować na czarno - tylko pytanie czym? Jaka farba będzie najwytrzymalsza do plastiku? Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Jak matowa, to czarna do maskowania od Fosco. Tylko z czasem i użytkowaniem może się przecierać. Co moim zdaniem nadaje charakteru. Quote Link to post Share on other sites
Avenged90x Posted September 29, 2017 Author Report Share Posted September 29, 2017 Dokładnie, przetarcia dodadzą uroku wręcz ;) Dzięki, zatem zaopatrzę się w taką farbę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts