TheSlowik1997 Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 (edited) Witam :icon_smile:. Mam problem z moim gaziakiem JKW 0289, jest to chyba G23. Po pierwszym strzelaniu zamek powraca i nic podejrzanego nie widać do puki chce strzelić drugi raz, muszę przeładować zamek glocka, żeby znowu strelić i tak w kółko. Skrótem pisząc działa jak sprężynowiec. Przeczyściłem i nasmarowałem. Smaru nawet tam nie było. Po tym zabiegu pistolet strzelał prawidłowo przez 2 godziny. Potem znowu zaczął działać jak sprężynowiec. Dodam, że pistolet przez około 2 lata leżał na półce. Po zdjęciu zamka okazało się, że kawałek plastiku się ułamał od drugiej plastikowej lufy, przez co nieprawidłowo działa zamek wyrzutowy łusek. Możliwe, że to kwestia tego ułamanego elementu? Tak w ogóle to jeśli kupie lufę(tą plastikową) od innego gaziaka KJW to będzie pasować? Jeśli tak to ma ktoś na sprzedaż tą plastikową lufę? Z góry dziękuje :). Edited September 29, 2017 by TheSlowik1997 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts