grzegorz100 Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Cześć! Mam ogromną prośbę. Jestem tu nowy. Proszę o pomoc w identyfikacji i ocenie oryginalnosci moro deszczyk. Z góry bardzo dziękuje za poświęcony czas. Grzegorz Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 (edited) Wydaje mi się że to kurtka zimowa bez podpinki (ale musiałbym zobaczyć rękawy). Jakbyś chciał się jej pozbyć za rozsądną cenę to napisz pw. Ps. Wz.58 to nie moro Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edited November 6, 2017 by sulferno Quote Link to post Share on other sites
grzegorz100 Posted November 6, 2017 Author Report Share Posted November 6, 2017 Dziękuję za odpowiedz i przepraszam za ałe sformułowanie...laik ze mnie. Poniżej na szybko jeszcze jedno zdjęcie na którym widac zarys rękawa. Quote Link to post Share on other sites
VaxisPl Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 To nie jest żadna kurtka, tylko bluza w kamuflażu wz 58 w odcieniu piechoty. Szkoda, że rozmiar pasuje na osobę ok. 170 cm wzrostu. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 A dolne kieszenie? Krój bluzy dla piechoty to zawsze dwie kieszenie na piersi, zmieniło się to dopiero po 1993 roku po zaadoptowaniu kroju USów jako wz.123A/MON Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts