Solar1991 Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Witam serdecznie wszystkich !!! Tak jak w temacie powyżej szukam ludzi w Niemczech z okolic Dortmundu Koln Düsseldorf Duisburg Mochengladbach do aktywnej zabawy i postrzelania na tych terenach :) wiem ze w Niemczech przepisy odnośnie naszego sportu są bardzo restrykcyjne nie to co w Pl hihi ;)ale jak to mówią do odważnych świat należy a z drugiej strony dodatkowa porcja adrenaliny jak ktoś lubi to jak najbardziej :))) wiec chętnych inzainteresowanych prosze o pisanie w temacie i jak już paru nas będzie to się zgadamy na pierwsza rundę :)) Quote Link to post Share on other sites
vanlinkern Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Witam jestem chętny jestem z Wesseling wraz z bratem szukamy ludzi do gry było by nas 3 jest dużo wydarzeń w Niemczech dusseldorf 3 halle imprezy asg itp czekam na odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
yeti Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Cześć! Byłbym chętny znowu wejść w świat asg. Tylko jestem ciemna masa w temacie asg w DE... Quote Link to post Share on other sites
rRodez Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 Siemaneczko ja właśnie zaczynam swoją przygotę z Asg. Mieszkam w Hamm 30km od Dortmundu. Trochę się podszkoliłem w temacie asg w niemczech więc mogę wam powiedzieć co i jak Quote Link to post Share on other sites
Oro Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 Hej! Bawiłem się lata temu w asg i były to ciekawe zabawy. Szukam możliwości postrzelania się z kimś na terenie Niemiec, dokładnie Północny-zachód(Kleve). Liczę na odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts