Bezimienny1991 Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 Witam, pytanie, czy ktoś kto posiada repliki AK74M Cymy może potwierdzić czy metalowy element kolby a dokładniej zawias jest stalowy czy jednak znalowy? Chodzi mi dokładniej o taką kolbę: http://allegro.pl/skladana-kolba-cyma-do-replik-ak-cym-09-016953-i7148815679.html Pozdrawiam Łukasz. Quote Link to post Share on other sites
Bezimienny1991 Posted January 26, 2018 Author Report Share Posted January 26, 2018 (edited) Edit: Już mam info że zawias/zatrzask w tej kolbie jest gów... znalowy, co ciekawe chwile temu odpisał także sprzedawca (milit...) i potwierdza się ich "profesjonalizm" Cytuję: Dzień dobry,ten element wykonany jest z tworzywa sztucznego. Dla potwierdzenia, ja zapytałem tak: Pytanie odnośnie tej kolby, czy zawias/zatrzask jest stalowy czy to aluminium/znal? czy łapie magnes(potwierdziło by to stal) Albo serio wyszła wersja kolby z plastikiem w co szczerze wątpie, albo to co pewniejsze sprzedawca nie wie co sprzedaje :icon_razz: P.S nie mogłem edytować pierwszego postu. Edited January 26, 2018 by Bezimienny1991 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts