Cicha_Mysza Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Mam pewien problem a jest nim dysza . Dysza problematyczna i nieznośna o długości 25,25 mm . Kupując nową głowicę cylindra i nową doszczelnianą dyszę -znaleźć dostępną to istny ,,cud" .Natknąłem się na pewien problem ,a jest nim zbyt duża średnica dyszy lub może inaczej zbyt mała grubość O-ringów w środku dyszy .Problem ten skutkuje wahaniami ~16 fps gdy zrobiłem testy jest możliwe doprowadzenie do ~1 fps rozżutu (bynajmniej takie są moje nadzieje) Jak temu zaradzić?Gdzie znaleźć grubsze O-ringi do dyszy? Quote Link to post Share on other sites
Eshaelka Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Mam pewien problem a jest nim dysza . Dysza problematyczna i nieznośna o długości 25,25 mm .Kupując nową głowicę cylindra i nową doszczelnianą dyszę -znaleźć dostępną to istny ,,cud" .Natknąłem się na pewien problem ,a jest nim zbyt duża średnica dyszy lub może inaczej zbyt mała grubość O-ringów w środku dyszy .Problem ten skutkuje wahaniami ~16 fps gdy zrobiłem testy jest możliwe doprowadzenie do ~1 fps rozżutu (bynajmniej takie są moje nadzieje) Jak temu zaradzić?Gdzie znaleźć grubsze O-ringi do dyszy? Kupilem "metalowa doszczelniona dysza standardu JG " fpsy wachaja sie plus.minus dwa Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts