Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LCT AS VAL Problem z komorą Modify, zacinki

Recommended Posts

Witam! Mam problem z moją repliką. Kupiłem nową komorę Modify do AK i włożyłem ją do AS VALa, po czym zauważyłem że przez wlot kulek kołnierz gumki jest poprowadzony dalej niż w stockowej komorze. Po zamontowaniu i włożeniu magazynka replika strzelała 1/10 kulek. Kulki bez sprężyny nie przechodzą do komory ponieważ blokuje je kołnierz. Szukam albo jakiegoś rozwiązania w tej sprawie, albo propozycję komory która będzie pasować na 100% do tej repliki.

Drugi problem, w starej komorze gumka Modify flat hop nie działa jak powinna. Po prawidłowym zamontowaniu gumki jestem w stanie wystrzelić około 20 stabilnych strzałów (kulka leci sznurem), po czym sytuacja się pogarsza, aż kulki całkowicie się blokują w komorze. Powtarza się zawsze tak samo - po instalacji działa przez pare strzałów a potem jest co raz gorzej. W komorze po wyjęciu gumka siedzi normalnie, jedynie dystanser może być jakoś dziwnie ustawiony, chociaż tego nie widzać bez wyjmowania go z komory.