Immortal_46 Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 (edited) Witam Mam problem który powstał po zmianie dyszy na shs ( czerwona ) z oringiem. Dałem nową sprężynę Guardera Sp110 dłuższa od Oem Gb przesmarowane poskladane. Podkładki na zebatkach jak oryginał. Gumka Madbull Niebieski z teflonfixem. Precka PPS A więc. Podczas strzelania serią kulki lecą jak po sznurku, gdy włączę tryb semi zaczynają sie dziwne strzały jak 5 dobrych, a kolejne dwa lub jeden takie plucie kulkami i tak w kółko, kulka wylatuje a słychać po mechanizmie jak by w połowie naciagniecia sprężyny nagle ją puścił, dźwięk oddaje podobny do dubla. Nie wiem gdzie zrobiłem błąd. Rof jest na auto dobry, mag podaje każdą kulkę a singiel głupiej. Edited January 31, 2019 by Immortal_46 Quote Link to post Share on other sites
Ciapciak Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 A nie pękła Ci sprężynka od antireversala i dlatego singiel głupieje a full auto działa? Sprawdź też przerywacz i popychacz dyszy bo wygląda na to, że nie zgrywa się cykl obrotu zębatek z wysunięciem dyszy jak pluje kulkami. Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted February 1, 2019 Author Report Share Posted February 1, 2019 Pierwsze co to obstawialem Antireversala, ale sprężynka siedzi sztywno, jak sladalem to bylo słychać typowe klik po przekreceniu zebatek. Najciekawsze że na sucho bez maga, bije dobrze i auto i singiel. Obawiam się że dysza moze byc za długa. Mam Shsa który jest czerwony a nie fioletowy, gdzie czerwony jest do M4 i jest dłuższy o 1mm. Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Popychacz działał dobrze kazda sprężynka na swoim miejscu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts