kosmita6662 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Panowie, zastanawia mnie kwestia korzystania z tego miejsca przez innych strzelców. Wieki temu strzelali tutaj także z wiatrówek ale w chwili obecnej jest ono wykorzystywane na potrzeby asg. Czy jest jakaś organizacja, która opiekuje się tym terenem? Od czasu do czasu lubię postrzelać sobie z pneumatyka a nie ukrywajmy jest to świetny teren do tego. Ale też nie chciałbym wchodzić na czyjś teren bez pytania. I nie bardzo wiem do kogo miałbym uderzyć z tym zapytaniem. Po poszukiwaniach trafiłem na "Mała Armię" i w tym momencie oni maja pozwolenie na korzystanie z tego miejsca? I zanim do nich napiszę to chciałbym bardziej rozeznać się w tym temacie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
nipto Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Miejscówka jest ogólnodostępna i nikt nie ma na nią wyłączności. Strzela się tam Mała Armia, Pyra oraz są organizowane strzelanki przez indywidualnych graczy. Polecam zajrzeć do tego kalendarza. Będzie on uzupełniany o kolejne strzelanki. https://calendar.google.com/calendar/embed?src=asg.pyra.poznanska%40gmail.com&ctz=Europe%2FWarsaw Quote Link to post Share on other sites
SzkoleniaEnsis Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 Teren jest własnością miasta. Quote Link to post Share on other sites
kosmita6662 Posted April 18, 2019 Author Report Share Posted April 18, 2019 Okey Panowie - dziękuję za wyjaśnienia i kalendarz. Będę już wiedział jakich terminów unikać. ; ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts