Kamszot Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Witam, chciałbym przerobić moją snajperkę aby była bardziej precyzyjna oraz miała lepszy zasięg lecz jestem w tym zielony. Proszę o pomoc, co wypada wymienić aby uzyskać ciekawy efekt w rozsądnych pieniądzach? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
3LiSu3 Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 replika posiada lufe w standardzie VSR , komory hop up nie zmienisz wiec odrazu polecam robic TDC mod i masz z głowy komore hp . Rampa jest ok bardziej zawodnym elementem jest klips zabezpieczajacy , ktory w stockowy od Well lubi peknac ( jest wykonany z kiepskiego plastiku ) wiec zmien go jezeli mozesz .Jeżeli chodzi o cylinder szukaj od AP , tlok niestety ale musisz robić na zamowienie od Barta np . uklad spustowy powinien wejsc kazdy ktory pasuje do L96 Aws Tm . prowadnice powinienes znalesc od AP sprężyna tez znalesc latwo . Wiec standard AWS to standard wymagajacy od uzytkownika wiecej wysilku lecz da sie z tej bazy zrobic ok replike lecz trzeba miec czas i pieniadze ( 2 tyś złoty ) na dobrej jakości elementy . Sam posiadam klona w standardzie AWS dokładniej Well mb4417 set up mam taki: Cylinder AP głowica cylindra AP tlok od barta Prowadnica sprężyny AP układ spustowy AP sprężyna M150 AP popychacz kulek AP Klips zabezpieczajacy Bart Lufa poseidon 6.05 650 mm gumka poseidon dystanser Poseidon 550 fps około dmucha koszt tuningu bez bazy - około 1.5 k zł z baza - blisko 2 k zł ( tlumik malowanie w cene ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts