SiteK789 Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Witam, jestem stosunkowo nowy do ASG, jest to pasja ktora chcialem rozwijac za młodu lecz finanse na to nie pozwalaly. Po latach chce sie zaglebic w tajniki tego przepieknego hobby/pasji/stylu zycia i rozpoczac swoja przygode. Chcialem zaczac od zakupu szpeju ale najpierw stwierdzilem ze rozsadniej bedzie poszukac miejsca/miejsc gdzie bede mogl na spokojnie postrzelac sie innymi pasjonatami ASG. Jak wspomnialem poszukuje strzelanek lub grup/drużyn w Toruniu lub okolicach. Jesli ktos ma jakies informacje lub uczestnicza na takie strzelanki prosze o kontakt na priv albo pod tematem. Słyszalem ze polskie społeczeństwo ASG jest bardzo pomocne wiec licze na was i mam nadizeje ze niedlugo bede czlonkiem tego swietnego spoleczenstwa Quote Link to post Share on other sites
Ahmed1984 Posted January 31, 2020 Report Share Posted January 31, 2020 Ja też z checią sie dowiem co obecnie prucz silver wings dzieje sie w toruniu bo z checią dołącze po długiej przerwie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts