Mleczaj_Krowka Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 (edited) Czołem maniacy ! Wracam do zabawy po dłuugiej przerwie, sporo się pozmieniało i nie jestem już na bieżąco, także proszę o pomoc. Póki co zakupiłem boczniaka oraz replikę do CQB (GC16 MPW 7"), która ma w stocku ok. 400 fps - trochę za dużo do CQB. Proszę o konkretne porady - jaką dokładnie sprężynę wybrać, co przy okazji warto zmienić w gb, komu warto to oddać do zrobienia. Przy okazji wymieniłbym także lufę na preckę - za starych czasów wrzuciłbym po prostu Systemkę, jednak teraz widzę, że chyba trochę ciężko z nimi ... A może coś innego teraz zajęło miejsce Systemki jeśli chodzi o lufy? Jeśli warto zmienić komorę lub gumkę to także proszę o radę. W stocku siedzi tam zaledwie 200 mm lufka. Chyba nie ma sensu troszke dłuższej wrzucać pod tłumik? Nie jestem również na bieżąco jeśli chodzi o wynalazki typu flat hop itd., jeśli warto coś takiego robić to proszę również o info kto to ładnie robi. Pozdrawiam ! Edited January 31, 2021 by Mleczaj_Krowka Quote Link to post Share on other sites
Karanto24 Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 Polecam MK Custom. Gość ma wiedzę a repliki są dopieszczone i dokładnie sprawdzone przed odesłaniem do klienta. Sam wysyłam tylko do niego repliki jak i znajomi. Quote Link to post Share on other sites
Mleczaj_Krowka Posted February 1, 2021 Author Report Share Posted February 1, 2021 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts