Bezimienny1991 Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 (edited) Cześć wszystkim, Zwracam sie do posiadaczy strzelby MP003 z prośbą o zmierzenie mi paru rzeczy, drobnostki. Moze ktos ma strzelbe i minute czasu by mi pomoc, ponizej zdjecie z zaznaczonym co mnie interesuje. Potrzebne to bo chce kupic te replike tylko z zamiarem wykorzystania metalowej osłony lufy w palnym mossbergu mavericku 88, licze sie z tym ze trzeba bedzie cos przerobic, replika kosztuje 70zl a oslona do palnej ok 300zl wiec tylko dla wygladu wersja ASG zda egzamin o ile wymiary pozwola na montaz. Z góry ogromne dzieki za pomoc. Edited May 13, 2021 by Bezimienny1991 Quote Link to post Share on other sites
Bezimienny1991 Posted May 14, 2021 Author Report Share Posted May 14, 2021 Odpowiem sam sobie. Uzyskałem wymiary: dł. zaznaczona: 30,5cm średnica: 2,48cm średnica pod osłoną: 3,25cm (w zaznaczonym miejscu jest zgrubienie szer. 1,5cm - przed zgrubieniem średnica 3,03cm) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts