blackhunterdie Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 Cześć, Przeszukałem chyba wszystkie sklepy w kraju pod kątem AQ które będzie pasować do kolby typu SF. Dodam, że mam mosfet i bezpiecznik, więc w prowadnicy jest dość ciasno i nie chciałbym tam wrzucać batki co by kable się nie przecierały i wyginały. Zostaje mi tylko kolba i boczne komory, ale tam max 13cm długości bateria, raczej okrągła czyli typowo pod SF. Testowałem batkę Electro River 1200mAh na 7,4V ale bardzo ciasno wchodzi w boczne i kable dość mocno trzeba wyginać... to w sumie jedna z najmniejszych ale nie pod SF. Dodatkowo z tego co widzę, takie baterie są poniżej 11V. Spotkał się ktoś może z baterią która do tego wejdzie? Replika G&G -TR16 MBR 308 MLOK https://redberet.pl/p/60/1152352378/g-amp-g-replika-tr16-mbr-308-mlok-karabiny-snajperskie-elektryczne-repliki-asg-airsoft-strzelectwo.html Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts