MrBOZZ Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 Siemka! Na start, budżet na replikę to ok. plus minus 800 zł (nie dotyczy akcesoriów). Jako iż jestem kompletnym laikiem (dopiero zaczynam zabawę w te klocki) prosiłbym o jakieś poinstruowanie w tym temacie - jaką replikę polecacie w tej kwocie? Będąc zielonym zainteresowałem się tą: link, jednak ktoś już tutaj na forum, mówił, że są lepsze w tej kwocie. Zależy mi by była solidna i jakby się dało z innego materiału niż ala plastik :D Z góry dzięki! Quote Link to post Share on other sites
AluśRajdowiec Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Emki od DE M906 front i dol body metalowy M904 full nylon (posiadam i jest naprawde dobrze spasowany) Masz system kontroli ognia, szybką wymiane sprężyny w obu. Na m907 masz dwie stówki za mało niestety Specne core sobie odpuść. De w tej półce cenowej przejęło rynek :P Quote Link to post Share on other sites
AluśRajdowiec Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Za 900zl masz m907/m908 w pełni metalową, mosfet, szybka wymiana sprężyny, tconnect w standardzie. Osobiście celował bym w coś takiego :) Quote Link to post Share on other sites
MrBOZZ Posted March 14, 2022 Author Report Share Posted March 14, 2022 (edited) 37 minut temu, AluśRajdowiec napisał: Za 900zl masz m907/m908 w pełni metalową, mosfet, szybka wymiana sprężyny, tconnect w standardzie. Osobiście celował bym w coś takiego :) Dzięki za propozycje, mógłbyś podesłać linka do sklepu dla tych obydwu? Widziałem, że są różne wersje z długością lufy. I pytanie, czy jest w nich full auto? Gdyż na pierwszy rzut oka nie widzę. Ogólnie zależy mi, by replika wyglądała jak najbliżej tej: link Edited March 14, 2022 by MrBOZZ Quote Link to post Share on other sites
MrBOZZ Posted March 14, 2022 Author Report Share Posted March 14, 2022 Nie mogę edytować poprzedniego, więc dodaje jeszcze jedno pytanko :) Czy w tych których podasz będą szyny RIS na górze i na dole? I jeśli na dole nie ma, to da się domontować? Quote Link to post Share on other sites
AluśRajdowiec Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Sklep to taiwangun, wpisujesz DE w wyszukiwanie i wybierasz względem siebie, wszystkie mają w środku te same bebechy. Tak mają full auto :) i mają mlock czyli taki rodzaj frontu w ktorym mozesz domontować dowolnie risy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts