Bullet Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Mam pytanie czy tak kurtka jest dobra jak za tą cene 225PLN na Demobilu. Czy przetrzyma zime? nie chodzi o to żeby była super duper niewiadomo bo to nie jest GoreTex przecierz :) Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 posiadam, jestem zadowolony, sama kurtka + zima to wiadomo ze trzeba podpinke miec i coś ciepłęgo pod spód bo powłoka M65 jest raczej "jesienno-wiosenna" niż zimowa, ja z niej jestem bardzo zadowolony, służy mi juz koło roku i jest w świetnym stanie a sie w niej i chodzi i strzela i biega i leży i wszystko :) nawet pod nią sypiam na zlotach jak mi za zimno pod samym kocem :) Quote Link to post Share on other sites
Bullet Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 Dzięki LameBoy o to mi chodziło :> Swoją drogą można skasować już tego posta albo zostawić go dalszym pokoleniom. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts