qwe123 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Czy Glocka 26 za 30 zł. z www.airsoftguns.pl mozna jakos ulepszyc, wymienic w nim jakies czesci, dorobic HopUp itp. aby coś jeszcze z niego było? Co w nim można zmodyfikować? Quote Link to post Share on other sites
ketyow Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Hmmm... no ciężko co kolwiek powiedzieć konkretnie jak nie wyśłesz jakichś fotek, ale na pewno da rade wymieniclufe na aluminiową (masz w sklepach typu obi, castorama i temu podobne), w taki mrazie takzę dorobic hop-upa, wzmcnić wszystko poxipolem albo rzywicą od środka żeby sie nie telepało. O ile plastik nie jest za złaby można też wsadzić cos pod sprężyne i w tłok żeby sie ona ciaśniej ściskała. Zostaje też upiększanie zewnętrzne ;] Prosiłbym żebyś napisał jakie osiągi ma ten gnat i jak sie prezentuje, bo kiedyś chciałem kupić to gówienko (też jestem początkujący) :D I tak z ciekawości chciałbym wiedzieć co bym kupił ;] Quote Link to post Share on other sites
qwe123 Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 na razie wymieniłem w nim lufe, specjalnie dorobiona, idealny wymiar 6,02 mm polepszył trochę zasięg. Uzywam w nim tanich zółtych chinskich kulek. Czy dobre kulki z np. Tokio Marui polepszyły by znacznie osiągi sprzętu tej klasy? Fotki tutaj: http://www.airsoftguns.pl/?v=145& To dokladnie ten zestaw. Quote Link to post Share on other sites
marynarz89 Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Witam Widze że to jest dość stary topic ale mam pytanie czy mógłbyś mi opisać jak ten twój glock strzela jakie ma osiągi?? z góry dzieki pzdr Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?t=18569 poczytaj o tym tu, to chyba o to Ci chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts