JIN5 Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Witam! Wczoraj dokonalem tunnigu mojej repliki MP5A5 Cyma.Mianowicie uszczelnilem tlok i dodalem 2 podkladki za sprezyne.Efekt koncowy super zasieg 20 m polepszyl sie o 5 m.Dzis ide strzelac zasieg 3 m myslalem ze mnie cos strzeli!Co moze byc przyczyna tego??Prosze o odpowiedz Pozdrawiam JIN5 Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Możliwe, że coś pękło. W końcu cyma to nie CA. Więcej Ci nie pomogę, bo to nie moja działka. Wywlecz wszystkie bebechy i sprawdź.A tak na marginesie: jakich kulek używasz? Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
JIN5 Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 Uzywam kulek bezszwowych i szwowych 0,12 Pozdrawiam JIN5 Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Testowałeś ją na dworze? Jeśli tak, to może na zimnie stwardniała gumka hop-up? Widziałem taki przypadek. Kulki blokowały się w na hopku, lub leciały 2-3 m. Wystarczyło replikę trochę ogrzać (podmuchać do lufy :)) i wszystko wróciło do normy. Quote Link to post Share on other sites
NAT_Mastah Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Ja znam przyczyne - Cyma Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts