patol Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Witam Temat był już raz poruszany ale nie za dużo się z niego dowiedziałem. Tłok pozostaje w tylnej pozycji, nie można zwolnić sprężyny i dalej można już tylko spalić bezpiecznik bo przy takim oporze silnik bierze bardzo duży prąd. Po ponownym rozebraniu GB nic nie wynika, wszystkie zębatki oraz reszta gratów ok zostaje kwestia (tak mi się wydaje jak poprzednio )podkładek. Może ktoś zna GB v.2 jak własną kieszeń i pomoże w regulacji. Quote Link to post Share on other sites
Medium Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Obejrzyj gniazdo antyreversala i powiedz czy ma kształt okrągły, czy owalny (różnica rzędu 0,3 - 0,6 mm). Prawdopodobnie zwój sprężynki antyreversala "wchodzi" pomiędzy ośkę antyreversala i jego gniazdo. Jeśli masz coś takiego - jest kilka rodzjów naprawy, ale najpierw potwierdź moje przypuszczenia. Pozdrawiam Medium Quote Link to post Share on other sites
patol Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Dzięki za podpowiedz. Pogrzebałem trochę przy tej blokadzie i przy podkładkach i ruszyło. Wymiana wszystkich smarów również pomogła, zdaje się że szybkostrzelność nawet trochę wzrosła. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts